Google+ Followers

maanantai 29. joulukuuta 2014

Joulutauko kantaa hedelmää

Matkustimme joulun pyhiksi Reinolan isännän sukulaisiin. Neljän päivän irtautuminen raksatouhuista teki todella hyvää. Isäntäkin näytti jo hetken niin hyvin levänneeltä, että uskalsin ehdottaa vaivaamaan jääneiden varastosiiven ikkunoiden nostamista. Aikaisemmassa postauksessa yritin perustella, mitä hyötyä matalalla olevista ikkunoista on, mutta nyt kun ikkunoita on muutaman kerran käynyt takapihalta päin katsomassa, ne ovat alkaneet ärsyttää. Sen kerran kun rakennetaan, niin rakennetaan sitten kunnolla.Kipakan kelin mies sai ikkunoiden siirtämiseen. Akkuvehkeet meinasivat hyytyä heti alkuunsa, mutta niin vain ikkunat siirtyivät oikeille paikoilleen, Mahtavaa! Nyt on näkymä järveltä päin julkkareiden mukainen ja varastosiiven voi alkaa villoittaa. Lapset ovat tehneet luistinradan rantaan ja makkaraa on jemmassa, joten tervetuloa lämmittelemään, kun nuotio palaa.


2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!!
  Taisimme törmätä joululomalla haalariostoksilla ;). Olisin tullut juttelemaan, mutta ehdit kadota meidän vielä kassalle jonottaessa. Ehkäpä vielä joskus törmäämme ja voimme vaihtaa muutaman sanan projekteistamme. Hyvää uutta vuotta ja suotuisia raksatuulia!
  Terveisin, Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, koskaan ei tiedä, missä päin Suomea toisen rakentajan bongaa:-) Olisipa ollut hauska tutustua! Hyvää alkanutta uutta vuotta myös sinulle, Anne!

   Poista