Google+ Followers

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Hirsitaloblogeja etsimässä

Jokin aika sitten löysin blogeja katsellessani  Tarja's Snowland -blogin. Tarja bloggaa ihailtavan aktiivisesti muun muassa sisustamisesta hirsitalossa, joka näyttää tältä:


http://www.tarja-snowland.blogspot.fi/search/label/rakentaminen

Tarja oli postannut juuri tekstin ystävänsä vanhasta hirsitalosta. Oli kiva lukea ja katsella kuvia myös oikeasta talovanhuksesta, sillä olemmehan itsekin asuneet sellaisessa. Kiitin kommentilla postauksesta ja kysäisin samalla muista hirsitaloblogeista. Tarja vinkkasi muun muassa blogista Villa Ainala.

Villa Ainala olikin todella mielenkiintoinen löytö! Kahlasin blogia läpi ja löysin alla olevan kuvan julkisivusta.


   

Kyllä onkin komia talo! Sisustuksessa maalaisromantiikka oli kohdannut vastikään industriaalin. Täytyypä käydä kurkkaamassa aika ajoin, mitä Villa Ainalaan kuuluu.

Reinolan tyyliä ollaan kovasti hakemassa, mutta sen verran voimme paljastaa, ettei se muistuta ainakaan edellä esiteltyjä hirsitaloja. Jos tiedät jonkun hyvän hirsitaloblogin, vinkkaa ihmeessä. Käyn mielelläni kurkkaamassa - vaikka vähän tyylivarkaissa!

6 kommenttia:

 1. Tarjan blogi onkin ihana ja monipuolinen, minunkin kestosuosikki! :)

  (Höylä-)hirsitalo on myös Saaristohuvila, mutta sen ehkä jo tiesitkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! Tarjan blogissahan on ollut myös Saaristohuvila-blogin esittely, joten sitäkin kautta kartalla ollaan!

   Poista
 2. Ai juu, piti vielä mainita, että Blogilista.fi:stä löytyy 70 blogia avainsanalla "hirsitalo": http://www.blogilista.fi/avainsana/hirsitalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsekkasin heti listan läpi, kiitos vinkistä! Nopsaan katsottuna siellä on toosi paljon iäkkäämpien hirsitalojen blogeja, mutta löytyypä joukosta moternimpaakin tyyliä :-)

   Poista
 3. Voi, paljon kiitoksia linkityksestä ja maininnasta :)! Terkuin Tarja

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja tervetuloa Reinolaan!

  VastaaPoista