Google+ Followers

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

DIY: tyyny nahkatakista

Taskunsuistaan naurava appiukon vanha nahkatakki oli kulkenut mukanamme muutosta toiseen. Vaaleanruskean nahan pinta oli kulunut ja halkeillut, mutta aito kuluneisuus teki siitä vain syötävän  hyvännäköisen. Viis käyttökelvottomuudesta, mutta eihän sellaista materialia raaski poiskaan heittää! Rotsille oli annettava uusi elämä ennen kuin muuttoinventaario jälleen kerran koittaisi.

Kuva Pinterest/vintagerevivals.com
Näytin äidilleni Pinterestistä sisustuskuvan, jossa vanhasta nahkasohvasta oli tehty nahkatyyny. Taittelin takkia ja mallailin, että pelkästä selkäkappaleestahan voisi ommella sohvatyynyn. Olen oppinut, että sydäntalvella äitini tapaa tehdä käsitöitä - toisin kuin pelkkään suunnitteluun kykenevä tyttärensä.


Eipä aikaakaan, kun meille ilmestyi uusi nahkainen sisustustyyny. Appiukon parhaat päivänsä nähnyt rotsi lojuu nyt sohvallamme:-)Vinkki: Facebookissa on ryhmiä, joissa voi antaa tai kysellä käsitöihin ja askarteluun sopivaa kierrätysmateriaalia. Jos äitini ei olisi tarttunut syöttiin, olisin pannut takin pian facebookissa kiertoon. Mitä rikkinäistä Sinä olet säästänyt myöhempää käyttöä varten?

2 kommenttia:

 1. Oi miten hieno se on! Ja varmasti niin pehmoinen tuo kulunut nahka. Tosi kiva idea ja toteutus :). Kivaa talven jatkoa

  Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja! Koska raksalla ei olla ihan vielä sisustusvaiheessa, iloitsen täällä sitten vaikka ihan pienestäkin väliaikaiskämpän ilmeenkohotuksesta:-) Mukavia talvipäiviä!

   Poista