Google+ Followers

tiistai 22. lokakuuta 2013

KuutamourakointiaViikonlopusta lähtien on ollut upea kuutamo. Toissailtana huomasin ruokaa valmistellessamme kuun nousevan. Siltä seisomalta päätin lähteä käymään tontilla napatakseni muutaman kuvan rannasta. Tonttimme sijaitsee noin kilometrin päässä nykyisestä kodistamme, joten autolla hurautin sinne parissa minuutissa.


 
 Mies on raivannut tontin keskivaiheilta rantapusikkoa, mutta yhtään haapaa ei ole vielä kaadettu. Emme halua haapojen rupeavan työntämään juurivesoa. Kaulaaminen tappaisi haavat ajan kanssa niin, ettei juurivesakkoa syntyisi, mutta koska kaivinkone tulee tontille kuitenkin jossakin vaiheessa, sen saattelemana ne lähtevät ehkä varmimmin.

 
Soitin aamulla kunnan ympäristöneuvojalle, vesiosuuskunnan yhteyshenkilölle ja kaivinkoneurakoitsijalle rannan ruoppausaikeista. Tänä iltana kaivinkoneurakoitsija tulee käymään, ja pääsemme kuulemaan mahdollisen rannanmuokkaajan näkemystä rannan laitosta. Otsikko ei viittaa ruoppaustyön teettämistapaan vaan ylipäätään koko suunnitteluprosessiin. Yhteiset keskustelut käydään aina päivän päätteeksi.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti