Google+ Followers

perjantai 13. joulukuuta 2013

Sauna pihalle ja pesukone pyykkikasan viereen

Melkein kuukausi hurahti, ennen kuin saimme tavattua uudelleen luonnostelijan kanssa! Kauan odotettu tapaaminen oli siis vihdoin 12.12. Edelliseen postaukseen olin kommentoinut ensimmäistä pohjaluonnosta, mutta ajatusten tasolla on kyllä tullut suunniteltua ja päätettyä enemmänkin.


Ehkäpä oleellisin päätös tilaratkaisujen suhteen on se, että sauna tulee vain pihalle. Koska meillä on pelkästä pihasaunomisesta jo ennestään kokemusta, emme tehneet päätöstä pelkältä mutu-tuntumalta. Kokkolan asuntomessuilla olleessa Heikius Hus-Talossa on muuten pelkästään pihasauna, josta oheinen kuva.Toinen iso muutos koskee kodinhoitohuonetta ja pesutiloja. Kangasalan-ystäviemme kuraeteisen ja kodinhoitohuoneen innoittamina ehdotimme, että luonnostelijamme piirtäisi kodinhoitohuoneesta selkeämmin kuraeteisen ja siirtäisi pyykinpesun makkarisiipeen, eli sinne, missä puemme ja riisumme vaatteet. Eikös olisi järkevää, että pesukone olisi siellä, missä pyykki syntyy eikä toisessa päässä huushollia? Nyt makkarimme viereen tulisi siis suihku sekä pyykkihuolto. Ideoimastani tilasta ei taida löytyä valmista kuvaa. Siis vielä, hih!

2 kommenttia:

 1. Teillä on varmasti hieno projekti edessä! Pitääkin jäädä mielenkiinnolla seuraamaan :)

  Kiinnostava postaus oli myös tuo ruoppaus-juttu. Sama on meilläkin edessä. En vaan vielä tiedä minä vuonna paneudumme siihen, mutta joku kaunis päivä kaislikko ja rantaryteikkö on vielä raivattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olit poikennut Reinolaan! Tervetuloa vaan! Tässä ollaan joululoma ihmetelty, että tuleeko tänä talvena olleenkaan mahdollisuutta ruopata järven jäältä, kuten ruoppausilmoitukseemme kirjasimme. Saraveden pinta on vain noussut vuodenvaihteen sateista, joten tuskin saamme kaivuria hommaan pohjaa myöten kahlaten.

   Poista