Google+ Followers

tiistai 9. syyskuuta 2014

Hirret saapuivat Reinolaan

Tänään oli hieno aamu Reinolassa. Olin laittanut kännykän herättämään kymmenen minuuttia aiemmin, jotta ehtisin käydä raksalla ennen töihin menoa. Hirsien oli määrä saapua tontille Honkarakenteen Karstulan tehtaalta.Kun saavuin tontille, rekan nuppi oli jo tyhjennetty saunan sokkelin viereen. Paketeissa uinui varmaankin meidän tuleva rantasaunamme.Poika odottaa malttamattomana, milloin talonpystytys alkaa. Minua jännittää. Pystytysporukka on vielä edellisen urakan kimpussa Nuorgamissa, joten ei auta kuin odottaa. Isäntä ei jouda. Hyvä, jos hänet ehtii kuvaan tallentamaan.
Tänä aamuna tontille oli ilmestynyt myös Kaivonporaus Olympian asentaja touhuamaan hurjalla kaivurillaan. Tarkoituksena oli työntää putket kaivoihin, mutta huonosti kävi. Toinen kaivo oli jostain syystä tukkeutunut.
Perävaunu tyhjennettiin nuppiin ja lisää paketteja vietiin takapihalle. Nupillinen lautatavaraa saapuu myöhemmin.Lopuksi vielä paluu serkkupoikien sunnuntaisiin rantaleikkeihin. Hauki Puttoselle oli käynyt huonosti.


2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa ja niin todellista, kun kohta alkaa talo nousta!
    Meidän muutoshakemus lepää edelleen ely-keskuksessa ja mitään ei tapahdu.
    T: Anne

    VastaaPoista
  2. Ensimmäisellä pystytysviikolla urakkaporukka ei ehtinyt paikalle, mutta tänään he saapuivat. Jihuu! Toivottavasti pian alkaa tapahtua!

    VastaaPoista