Google+ Followers

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kaivurihommia


Kaivuri myllää tontilla neljättä päivää. Maatyöt käynnistyivät pintamaiden kaapimisella torstaina 12.6.2014 viikon 24 lopulla. Kaivinkone siirti peltomullat tontin laidalle odottamaan uutta käyttövuoroaan. Perjantaina kävin tontilla lasten ja kesävieraamme Senni-tädin kanssa kuuntelemassa kaivurin murinaa. Catepillar rocks!
Mies oli innostunut edellisenä iltana metsätöihin, joten ranta näytti perjantaiaamupäivän möyrimisen jälkeen jo varsin erilaiselta. Tähän saakka rannan keskivaiheilla olleet isot haavat on jätetty rauhaan, mutta koska rantaa oli mahdotonta päästä muotoilemaan puiden välistä, haavat saivat nyt sitten lähteä.
Viikon 25 alussa sisääntuloväylälle on ajettu sorakuorma ja rannasta on puolestaan kuskattu kunnan maakaatopaikalle muun muassa kantoja ja oksia sisältävää maa-ainesta.
Saunan kulman alle kaivattaisiin isoja kiviä, mutta koska niitä ei ole tullut peltotonttimme kaivuussa vastaan, kaivinkonekuski näytti nykivän niitä rannasta.
Jos katsot videota tarkemmin, saatat juuri ja juuri erottaa räntäsateen rannan vihreää lehvästöä vasten. On kesäkuun 17. vuonna 2014 ja Keski-Suomessa sataa räntää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti