Google+ Followers

maanantai 5. toukokuuta 2014

Reinola 3D:nä, olkaa hyvä!

Nyt näyttää omasta mielestämme hyvältä. Aikaa suunnitteluun on käytetty riittävästi. Toimitussisältö on sovittu ja alustava saapumisviikkokin on jo selvillä. Reinolan hirret tulevat tontille arviolta viikolla 33 eli elokuussa 2014.

Julkisivu lounaaseen

Kesti hetken, ennen kuin keksin, kuinka saan siirrettyä suunnittelijan luomat 3D-kuvat Reinolan blogiin, mutta ihmeiden aika ei nähtävästi ole vielä ohi. Olkaapa hyvät!

Julkisivu kaakkoon

Yksityiskohta, jota tässä vielä iltapuhteina olen Hongan Jyväskylän toimiston loistavan myyjän Riikka Lautasen kanssa sähköpostitsekin viilannut, on kodinhoitohuoneen ovi, joka pilkottaa talon ja saunan väliköstä. Suunnittelija oli piirtänyt kyseisen ulko-oven pesutilan viereen pieni-ikkunaisena, mutta me haluamme sen kokolasisena. Näin saamme kodinhoitohuoneeseen luonnonvaloa mahdollisimman paljon. Pohjoispäädyn kapeat yläikkunat tuovat kodinhoitohuoneeseen valoa jonkin verran, mutta eivät näköyhteyttä naapuriin. Isolasisen ulko-oven edessä on rantasauna, joten se tuo suihkuun menijöille näkösuojaa järvelle päin.

Julkisivu koilliseen

Tämän julkisivun puoleinen rantatontti on kaiketi vielä myymättä, joten jos tämä ei näytä naapuriin pahalta, metsänlaitatontti Saraveden rannassa odottaisi mukavia rakentajia. Laukaan seurakunta hankkii varmasti mielellään lisää rahoitusta uudelle seurakuntatalolleen, vaikkei olekaan mainostanut tontteja koko keväänä. Tonttien markkinointi ei luonnollisesti ole seurakunnan tärkeimpiä tehtäviä, mutta me muutamat tontin ostaneet toivoisimme varmasti muidenkin tonttien menevän pian kaupaksi, jotta kylän parhaalla paikalla oleva asuinalue joskus valmistuisikin.

Julkisivu luoteeseen

Fiilikset tähän saakka aikaansaaduista kuvista ovat aika mahtavat. Miten Kannustalon Aurora muuttui lopulta tämännäköiseksi Reinolaksi? Miten Reinola voikaan näyttää niin omalta? Ei ole väliä, mitä muut ajattelevat, kun tiedämme, että se on meidän toiveistamme, ideoistamme ja ajatuksistamme luotu kokonaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti