Google+ Followers

lauantai 3. toukokuuta 2014

Remppaan kallellaan


Reinolan hirret on vihdoin taidettu laittaa tilaukseen, mutta sisustajan näppejä polttelee jo siihen malliin, että tänään oli ihan pakko sisustusasiakaspariskunnan luona käydessä ruveta nyhtämään tapetteja irti seinästä, kun sellainen näytti olevan ajankohtaista. Tällä kertaa konsultoin ihanan järvenrantatalon ostanutta pariskuntaa, jonka rouvan tunnen kyllä jo entuudestaan. Äitituttuja päiväkodin eteisestä, kuten sanotaan.


Rouva oli ihastunut toiminimeni facebook-sivuilla näkemäänsä oksa-aiheiseen tapetttiin, joka on päätynyt eri sävyissään jo moneen suunnittelemaani uudiskohteeseen. Keskon valikoimasta löytyvä Aurora 16703-tapetti tulee kahdelle ikkunaseinälle, käsittelyssäni oleva keltainen tapetti saa väistyä takuuvarman Tikkurilan Symphony-värikartan sävyn J484 tieltä. Laattalattiaisesta vierashuoneesta tulee tunnelmallinen ja tyylikäs, kun hohtava kuitutapetti ja himmeä beige maali freesaavat tilan.


Remppakohteen isäntä oli muuten ostanut tapetinpoistoainetta ja levittänyt sitä koko seinänmitalle varmaankin nopeaa edistymistä toivoen. Minä päästin kohta isännän kahville ja yritin keskittyä yhteen vuotaan kerrallaan. Kastelin aina vain uudelleen ja yritin nyhtää taas. Ja taas. Mutta tiukassa oli. On turha luulo, että tapetinpoistoaine poistaisi tapetin seinästä. Ihminen siihen tarvitaan ja mielellään useampi, jos on suunnitellut vaihtavansa tapetit viikonlopussa;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti